E-mail: info@inrega.se

När e-handel inte lockar

Drömmen om att starta eget
Att ha en dröm om att en vacker dag öppna sin alldeles egna butik är nog inte så ovanligt som vissa kanske kan tro, om vi säger så. För när man faktiskt tänker på det, så är det inte sällan man kommer på sig själv att också ha tänkt den tanken någon gång, och det med all rätt! Att driva en egen butik är något som i de allra flesta fallen är fruktansvärt roligt, och helt klart rätt väg att gå karriärmässigt om man vill ha ett självständigt men ändå utmanande jobb! Det är med andra ord inget förvånande att många vill starta företag, butik eller ej. Men idag så är det som sagt butiker som är i fokus!

betala kassa butikKom igång med butiken!
Så vad ska man då tänka på innan man kickar igång sin alldeles egna butik? Först och främst ska man bestämma om man vill starta något helt nytt, eller köpa en redan existerande butik. Det senare alternativet behöver nämligen inte vara en så dum idé! Sen gäller det att ha allt som behövs för att driva själva butiken, sådant hittar man med fördel hos applog.se. För utan en så enkel sak som en streckkodsläsare blir det betydligt svårare att klara av att driva butiken, minst sagt! Sen är det också otroligt med personal. Dels att man har den, men såklart också vilka man anställer. Personalen är alltid ett ansikte utåt för ens butik, och om man inte är på samma plan är det lätt hänt att det blir fel. Så var noggrann när det kommer till rekrytering, det kommer man vinna på alla gånger! Sen så är det faktiskt bara att sätta igång, den största delen av arbetet kommer nämligen efter man faktiskt har startat sin butik. Men otroligt roligt, det är det!

 • Att få jobbet
  Att få jobbet
  Det är inte alltid lätt att hitta ett jobb. Särskilt inte om man är nyanländ till ett nytt land där kvalifikationerna är bortom höga och kräsenheten stor.
 • Bakom kulisserna på e-handelsföretag
  Bakom kulisserna på e-handelsföretag
  Många kanske tror att det är lättare att driva ett e-handelsföretag än ett vanligt företag, eftersom e-handelsföretaget inte behöver ha fysiska butiker. Men företagen som håller till på nätet måste istället ha stora lager, kontor och bra distribution.
 • Den långa svansen
  Den långa svansen
  Det är enkelt att få tillgång till så mycket mer, på många områden, genom endast några knapptryck, och det är internets förtjänst.