E-mail: info@inrega.se

Jakten på det perfekta lagret

Den som är i branschen känner till alla de saker man måste väga med varandra för att få en framgångsrik lagerlogistik. För några år sen var e-handeln tacksam på det sättet att det inte spelade så stor roll var lagret låg. Nu för tiden är konsumenterna desto kräsnare; de väljer snabb leverans framför annat. Här skriver vi om vad du kan tänka på för att hitta ditt perfekta lager.

För att få ihop ett välfungerande lager med god logistik och annat kan man vända sig till RMS Lagerinredningar. De säljer både begagnat men också ny utrustning för lager som hyllställ och massvis med tjänster. Bredare sortiment kan du helt enkelt inte hitta. Ett bra lager har bra säkerhetsanordningar, genomtänkt struktur och såklart, en bra placering. Det gör att du inte behöver betala för mycket för transporten, eftersom de flesta kunder vill ha frakten något så när betald.

Ett lager alla letar efter

Ett perfekt lager har nära leverans till så bred kundbas som möjligt. Stolta nässjöbor menar att ett lager i deras ort är det mest ekonomiskt fördelaktiga, och här öppnar många nya lagerverksamheter. Läs i smt.se om en jätte som nyligen etablerat sig. Dessutom måste lagret ha goda säkerhetsanordningar, eftersom inbrott inte är ovanligt.

– I Sverige görs det varje år upp till 3 000 stöldanmälningar av gods under hantering. Bara cirka två procent av brotten lagförs. Generellt är stöld ett lågprioriterat brott. Vid stölder i samband med rån stärks däremot prioriteringsgraden. Läs hela artikeln i dagenshandel.se

Det är inte bara vi vanliga e-handlare som är på sätndig jakt efter den perfekta lagerlösningen. Nu spekuleras det också i huruvida Amazon ska flytta in sin verksamhet i Sverige. Diskussionerna och spekulationerna tätnar, journalisterna letar efter tecken på om Amazon redan börjat installera sig.