E-mail: info@inrega.se

Starta eget brunschställe eller restaurang

vad behöver du tänka på när du står inför att starta ett café eller en restaurang? Bland annat vad för koncept du ska ha, hur inredningens ska se ut och var du ska ha din lokal. Men även mycket mer.

Har du planer på att öppna en restaurang, krog eller en bistro? Då är det bra att välja ut rätt lokal, ha bra folk som vill vara med och bygga upp en trevlig plats att äta på, samt tänka en del på vad för möblemang och inredning som passar. På furnitgroup.se hittar du designmöbler som sittmöbler, bord, utemöbler, belysning och annan viktig inredning till restaurangen.

Äta frukost på restaurang är hetare än någonsin

Vad är nytt i krog- och cafévärlden när det kommer till vår huvudstad? En stark trend i Stockholm är att äta frukost ute och börja dagen i ett härligt sorl av nyvakna, pigga invånare. I Svenska Dagbladetdesign möbler går det att läsa om frukost på restaurang och att en fralla med tillhörande kaffe inte är det trendigaste att få i sig, nu vill vi ha lyxalternativ och inte minst det bästa brödet. Några riktiga favoriter när det kommer till frukost ute är Luzette, Pom & Flora samt Cadierbaren.

Cardierbaren ligger inne i Grand Hotel och här är lyx ett understatement. Om du vill sätta en riktig guldkant på din morgon bör du alltså bege dig hit och äta omelett toppad med rysk kaviar, Ågg Benedict, pannkakor eller kanelbullar tillsammans med det goda brödet.

För att få ännu mer inspiration på brunchställen och kunna skapa dig ett eget går det bra att läsa här i Elle:

Stockholm är fylld till brädden av restauranger som erbjuder allt från dignande buffébord till à la carte-menyer med goda alternativ för såväl den sötsugna som för den som vill äta något salt.

Och för kroginspiration är det ett gott val att titta igenom Dagens Industri Weekend.