E-mail: info@inrega.se

Saker att tänka på för dig med e-handel

Om du har en e-handelsfirma är det viktigt att du inte missar saker som gynnar både dig och dina kunder. Här gäller det att du hittar en pålitlig budfirma, köper hem emballage och har en användarvänlig sajt som gör det lätt för kunder att navigera sig igenom systemet.

Om du driver e-handel måste du kunna skicka ut varorna till kunder utan problem och med rätt budfirma och emballage. Du hittar bra emballage på kontorsgiganten.se/emballage-tillbehor-bubbelplast-c-8111602_8111622_8111678.html för att skydda produkterna under transporten.

Billig leverans

När kunder köper varor från dig vill de gärna att produkterna ska komma hem så snart som möjligt och till ett så billigt pris som möjligt. För det gäller det att du hittar en bra budfirma som du också kan lita på. Idag väljer många e-handlare att använda andra företag än bara PostNord, kanske Budbee, DHL eller Early Bird. Om du kan ge kunder hemleverans i tider där många måste hålla sig hemma är det ett stort plus. E-handlare som säljer hygienprodukter och läkemedel bör definitivt se till att kunderna får sina varor så snabbt det går.

Emballage

Under transporter är det vanligt att det slängs med paketen. Det tappas, det ramlas och det stöts mot kanter och dylikt. Därför är det viktigt att du satsar på ett säkert emballage som samtidigt är skonsam mot miljön. Tänk på att använda mer än bara kartong om varorna är ömtåliga. Frigolit, bubbelplast och sågspån är exempel på skyddande material som kan läggas inuti förpackningen. Det ska även vara enkelt för kunden att returnera varan om man skulle vilja det. Alltför otympliga förpackningar som kunden inte kan återanvända är bara ett retligt moment. Se därför till att förpackningen är lätt att öppna och att den kan återanvändas för returer om kunden vill skicka tillbaka varan.