E-mail: info@inrega.se

Tips för bättre ekonomi

Semester för en egenföretagare, finns det? Många hade nog svarat nej på den frågan. Ändå är det nödvändigt att vi tar ledigt och kopplar av. Anledningen till att så många tvekar inför att ta ledigt är för att de är oroliga över att det kommer se dåligt ut för ekonomin. Många småföretagare väljer då att ansuta sitt konto till en kontokredit, och det finns de som accepterar det utan UC.

Kan man få kontokredit utan UC
? Ja, det är faktiskt möjligt. För en person med oregelbunden inkomst, till exempel egenföretagare, brukar det vara en bra sak att ansluta sitt konto till en kontokredit. Det gör att det inte dras några pengar ifall man inte själv vill det. Vissa månader ser helt enkelt bättre ut än andra. Tyvärr är det inte alltid lätt att förutse sina utgifter, även om sparandet är det bästa tipset för att hålla energin sund.

Kontokredit kan vara bättre än lån

Många som kommer hem från semestern har kanske unnat sig ett och annat under ledigheten. Det behöver inte innebära allt i hela världen att man spenderat lite över sina tillgångar. Många funderar då på om de ska ta ett mindre lån eller om man ska koppla på en kontokredit. Det smarta med kontokredit är att du bara behöver få ett beslut beviljat en gång, sedan kan du använda det när du vill. Och använder du det inte kostar det inte heller pengar, och på så sätt har du sparat.

Många behöver lite extra spartips efter semestern. Här får du lite tips på andra saker du kan göra för att låna budgeten ”komma ikapp” lite efter att du har varit iväg och roat dig! Spara först och köpa sen är ett vanligt tips bland experter, men många av oss vet att det inte alltid är så enkelt. Vad som helst kan hända i ens vardag och det är inte alltid man har förutsedda utgifter. Fler spartips från experterna hittar du här.