E-mail: info@inrega.se

Allt händer online

1831683-printTycker du att det är lite drag ute på gatorna? Det är bara för att nu händer allt nästan online. Nu har det blivit så att om du inte syns online så finns du heller inte. Om du inte optimerat din sajt för att synas för sökmotorerna så kommer inte alla kunder som du vill ha att se dig, och om du inte har gjort din sajt responsiv så kommer inte kunderna att orka vara kvar när de surfar från sina smartphones eller dina surfplattor. Det handlar om att flörta med kunderna på rätt sätt. Bara det att Google är det näst högst värderade företaget säger en hel del.

”Google värderades till 394 miljarder dollar, medan Apples värde beräknades till 472 miljarder dollar. Sökjätten måste därmed stiga med ytterligare cirka 20 procent för att också bli en global börsjätte, störst i världen.” (läs mer)

Skydda tekniken

Som användare av smartphones och surfplattor gäller det att ta hand om sin teknik och skydda den från repor och andra skador. Det gör du enklast med någon form av skal. På http://www.dinplatta.se finner du ett trevligt utbud av skal och fodral som underlättar och lyfter fram tekniken. För lite så är det att om du inte har ett skal till din smarta produkt så är det som att simma i en pool utan vatten. Ganska trist och osäkert med andra ord.

Och vi lovar att vi kommer bara förflyttas ännu längre in i den digitala världen. Så var med i svängen både som företag att se till att synas, och som privatperson att ta hand om dina produkter på rätt sätt.

 • Att få jobbet
  Att få jobbet
  Det är inte alltid lätt att hitta ett jobb. Särskilt inte om man är nyanländ till ett nytt land där kvalifikationerna är bortom höga och kräsenheten stor.
 • Bakom kulisserna på e-handelsföretag
  Bakom kulisserna på e-handelsföretag
  Många kanske tror att det är lättare att driva ett e-handelsföretag än ett vanligt företag, eftersom e-handelsföretaget inte behöver ha fysiska butiker. Men företagen som håller till på nätet måste istället ha stora lager, kontor och bra distribution.
 • Den långa svansen
  Den långa svansen
  Det är enkelt att få tillgång till så mycket mer, på många områden, genom endast några knapptryck, och det är internets förtjänst.