E-mail: info@inrega.se

Automatiserad marknadsföring för e-handeln

Att driva en webbshop kan vara riktigt lukrativt, särskilt när du automatiserat så mycket som möjligt. För att komma dit behöver du kunder. Med automatiserad marknadsföring kommer du växa mycket snabbare.

Automatiserad marknadsföring och kommunikation handlar om att använda en smart plattform som per automatik individualiserar nyhetsbrev, sms-utskick och påminner om kundkorgar med varor som inte blivit utcheckade. Allt baseras på A.I. som sammanställer kundens tidigare köpbeteende och skickar meddelanden och erbjudanden utifrån det. Med Rules plattform med automatiserad marknadsföring och kommunikation kommer du spara mycket tid, samtidigt som du behåller en bra kundkontakt och får fler försäljningar. Gå in på Rule och testa automatiserad marknadsföring helt gratis redan idag.

Automatiserad marknadsföring

Vare sig du redan har en webbshop eller planerar att bygga upp en så är marknadsföring a och o, förutom kvalitativa produkter och snabba leveranser. För att både nå kunder och skapa en relation till dem måste dina erbjudanden vara personliga. När en kund får ett sms eller nyhetsbrev från dig är sannolikheten större att de köper om det är ett erbjudande som verkligen passar deras person och livssituation, än om det bara är ett allmän erbjudande. Vissa kunder älskar nya produkter, ett särskilt märke eller köper bara ur ett visst sortiment. Andra kunder utgår från pris, har ett särskilt intresse eller verkar bara handla till barn i åldern 3-5 år. På Rules plattform kan du enkelt skriva både nyhetsbrev, skapa reklam och sms-kampanjer som kommer att tilltala dina kunder.

Driva e-handel

E-handeln växer. Det är mycket lukrativt att driva en välbesökt webbshop. Idag handlar också alla åldrar på nätet, även pensionärer har upptäckt hur enkel det är att beställa online. Det är också enkelt att starta en webbshop. Vilket både är positivt och negativt: alla kan tjäna pengar, men konkurrensen är också stor. Därför är det smart att använda marknadsföringsmetoder som verkligen når igenom bruset på nätet. I framtiden kommer e-handeln bli än större och ju tidigare din shop blir etablerade, desto större chans har du att lyckas både idag och om femton år.