E-mail: info@inrega.se

Förbättra ditt företag med nytänk

Ett företag behöver ständigt utvecklas för att nå framåt och slutföra sina delmål. Ofta är det en mix av olika strategier och lösningar som gör att företaget får en gynnsam tillväxt, såsom ledarskapsutbildningar eller nyckeln till den nya digitaliseringen för att modernisera sig. Ett nytänk är således alltid rätt.

EFL är en aktör som fokuserar på företagens framgång i form av att lära ut av sin kunskap. Med olika utbildningar och föreläsningar har de bakat ihop mängder av strategier som kan hjälpa dig framåt i just din bransch. Utifrån din utmaning kan du guidas i rätt riktning.

samtal mellan kollegorVad behöver din verksamhet se över?

Ta dig en funderare och se över vad just ditt företag skulle behöva för att utvecklas. Det kan vara en helhetslösning med flera strategier eller en enda. Ofta så är det en blandning av externa faktorer och interna aspekter såsom ett bättre samarbete och teamkänsla, arbetsmiljön, bättre förhållande till leverantörerna, en bättre planering, kvotering eller ett gott ledarskap. Har arbetsledarna svårt att ta ansvar? Är de konflikträdda och gömmer sig? Hur ser budgetplaneringen ut och följs den? Genom att förbättra en eller flera saker i verksamheten får du och dina anställda också en bättre förståelse för hur ni ska arbeta i framtiden.

Rätt budskap till både kunden och er själva

Målsättningen med att röra om i grytan och få företaget på rätt spår är genom att ge ut samma budskap till kunderna som du eller ni står för. Om det verkar finnas en differens i budskapet kan både ni och kunderna få helt fel uppfattning och medarbetarna blir konfunderade. Därför är det viktigt att alltid inkludera samtliga anställda i utbildningar, samtal och strategier för att ge en så klar och tydlig bild som möjligt.

Hos EFL kan ditt företag lära er hela verksamhetsbehovet från grunden och kanske erkänna saker som legat i skymundan ett tag.