E-mail: info@inrega.se

Tänd ett ljus och känn dig som hemma

Lampa med tavla

Tända en lampa vid vattnet

Vore det inte mysigt att kunna gå längs vattnet och att kunna tända en lampa och läsa en bok medans du dobbar fötterna? Det är konstnären Gustav Hellberg som har kommit upp med den briljanta idéen som skall stå som ett konstverk på Gävle Strand. Den som besöker stranden ska nu kunna tända en lampa. Sedan om man väljer att läsa en bok eller inte, det får man bestämma själv. Konstnären Gustav Hellberg, svensk konstnär som nu är bosatt i Berlin, berättar att han gillar mötet mellan människor och platsen idag samt dess historia.

CE- och S-märkta

Det är också väldigt viktigt att alltid kolla huruvida din lampa är säker eller inte. Det finns en rad varningssignaler som man gärna ska vara uppmärksam på. Finns det mycket tyg kring lampan? Hur ser kontakten ut? Är den hel? Är stickkontakten gjord för jordade uttag, och i sådant fall, har du det?
Den ska också vara EU märkt med ”CE”. Den får gärna även vara S-märkt. Det innebär att den är godkänd av det svenska provningsorganet Semko.

Beställa online!

Något som också kan vara bra när du ska köpa golvlampor är att beställa de via nätet. En lampa av det slaget är ofta ganska stora eller höga och kan vara svåra att få med sig hem. I alla fall om man inte har bil eller tillgång till det. Beställ online på Confident Living, de har ett stort utbud av massor av lampor och du kan till och med skriva in dina mått för att få en så bra anpassad lampa du vill. Vare sig det handlar om vardagsrummet, sovrummet eller matsalen så finns det en golvlampa för dig. En lampa kan göra så mycket, och vill du verkligen fylla ut ditt rum så kan en snygg bra designad lampa gör allt.

 • Konverteringsoptimering – en lönsam affär
  Konverteringsoptimering – en lönsam affär
  Hur väl tar företagen egentligen hand om all den trafik som de får in på hemsidorna? Och vad ska man tänka på för att få till en lönsam affär?
 • Få fler kunder online
  Få fler kunder online
  Mycket av dagens handel sker på internet, men varför då? Det korta svaret är dess fördelar för kunderna – så om du funderar på att starta en e-handel, se till att ha kundfokus!
 • Dropshipping
  Dropshipping
  En teknik som man e-handlare kan använda sig av, för att slippa betala lagerkostnader för de varor man säljer, är dropshipping. Detta innebär att man som e-handlare inte har något lager. Istället fungerar man som en sorts affiliate, men för fysiska varor.