E-mail: info@inrega.se

Fördelar med e-handel

Barn som e-handlarNär man är småbarnsförälder kan det ofta kännas som att man inte har så mycket tid över till annat. Förutom att ta hand om sig själv och sitt eget liv ska man också ta hand om sina barn och se att deras behov är tillfredsställda. Det gäller att hitta olika metoder för att bli tidseffektiv, och där är det väldigt bra med e-handel.

Det finns många olika exempel på e-handel som är ett hjälpmedel för stressade föräldrar som inte riktigt känner att de har tid över till att göra de inköp de behöver ordna. På det sättet är det väldigt bra med den tekniska utvecklingen som har kommit, den underlättar i vardagen för väldigt många, och både barn och vuxna blir gladare av att slippa gå runt i en massa butiker för att handla när man är trött, hungrig och lite allmänt opeppad.

E-handel för föräldrar

För det första så kan man handla en massa bra saker till sina barn på nätet. Stor och liten kan leksaker och deras hemsida är fullproppad med roliga leksaker som passar alla barn. Barnkläder finns det också gott om på nätet, och även kläder för vuxna! För det finns ju få saker som barn tycker är så tråkiga som att följa med när mamma eller pappa ska köpa kläder, det leder ofta till väldigt uttråkade och rastlösa barn samt stressade föräldrar. Att då handla på nätet ger verkligen mer lugn och ro.

En annan situation där många barn blir bråkiga och trötta är när man ska handla mat. Dels blir det tjafs över godiset som barnet vill köpa och det kan gärna bli lite för mycket spring, och kanske en del skrik. Vilket är enormt jobbigt som förälder. Genom att beställa en matkassa online med förbestämda veckomenyer och en väl uttänkt sammansättning av ingredienser tar man både bort momentet att gå och handla i butiken men även planeringsfasen och den där eviga ”Vad ska vi äta i kväll egentligen”-tanken. Och med en förutbestämd och beräknad meny kan man komma bort från allt det svinn som barnfamiljer står för. Win-win helt enkelt!

 • Konverteringsoptimering – en lönsam affär
  Konverteringsoptimering – en lönsam affär
  Hur väl tar företagen egentligen hand om all den trafik som de får in på hemsidorna? Och vad ska man tänka på för att få till en lönsam affär?
 • Få fler kunder online
  Få fler kunder online
  Mycket av dagens handel sker på internet, men varför då? Det korta svaret är dess fördelar för kunderna – så om du funderar på att starta en e-handel, se till att ha kundfokus!
 • Dropshipping
  Dropshipping
  En teknik som man e-handlare kan använda sig av, för att slippa betala lagerkostnader för de varor man säljer, är dropshipping. Detta innebär att man som e-handlare inte har något lager. Istället fungerar man som en sorts affiliate, men för fysiska varor.